SUP FOR LIFE op 21 december 2019 te Gent volledig uitverkocht!

Sup for life

Op zaterdag 21 december trekt de meest hartverwarmende SUP tocht van het jaar door het hartje van Gent. Met maar liefst 135 deelnemers was het evenement in een mum van tijd uitverkocht.
 
Het is al de 6e editie van SUP FOR LIFE in Gent, georganiseerd door Windsurfing Deinze in samenwerking met Wind & Watersport Vlaanderen. Het evenement vindt plaats in het kader van De Warmste Week, een jaarlijks initiatief van Studio Brussel.

De deelnemers kunnen, net zoals vorig jaar, kiezen tussen een gezellige recreatieve tocht van 7 km of een bloedstollende race van 13 km, die bovendien de laatste race is van de Belgian Sup Tour!

RECREATIEVE TOCHT
Om 12u00 vertrekt de bus aan roeiclub ‘KRCG’ aan de Watersportbaan (Yachtdreef 2, 9000 Gent) om gezamenlijk naar het Baudelopark te gaan.
Om 13u00 laten we de sup-boards te water en starten we aan de achterkant van het Baudelopark voor een recreatieve tocht van 7 kilometer. Halverwege wordt er, ter hoogte van de Lindenlei, een tussenstop voorzien met een lekker opwarmertje. Nadien suppen we verder tot aan de roeiclub KRCG aan de Watersportbaan waar iedereen bij aankomst kan genieten van een heerlijke warme maaltijd en een drankje aangeboden door Kitchenart.

RACE TOCHT
Voor de echte sportievelingen onder ons staat er een spannende sup-race op het programma van maar liefst 13 km. Vertrekken en aankomen doen ter hoogte van de Watersportbaan. Bovendien is deze race de slotetappe van de Belgian SUP Tour. Benieuwd wie er naar huis gaat met de overwinning!

LIVE MUZIEK
Ten slotte sluiten we deze mooie dag af met live muziek door P&P accoustic. Vanaf 17u00 zorgen zij voor een aangename, muzikale sfeer.

JOUW UNIEK AANDENKEN!
Alom gerespecteerd surffotograaf 'DAMIAN DAVILA", die onder meer een vaste waarde is op het BK Golfsurfen, zal tijdens de tochten unieke kiekjes maken die achteraf online te koop zijn ten voordele van Hubi & Vinciane!

HUBI & VINCIANE
Dit jaar gaat de opbrengst van het evenement integraal naar de stichting “Hubi & Vinciane”, die werd opgericht ter nagedachtenis van het jonge koppel dat actief was in Bénin. Op een duurzame wijze werken zij aan de ontwikkeling van onderwijs, gezondheidszorg en landbouw in de regio Parakou. Vandaag bereikt dit prachtige project bijna een half miljoen inwoners, meer dan 5.000 leerlingen en meer dan 100 landbouwgezinnen. 96% van alle fondsen gaat rechtstreeks naar Bénin.

Labels

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments