Jachthaven Naarden organiseert open havendag Jazz Marina

open havendag Jazz Marina

Op zaterdag 15 juni verandert Jachthaven Naarden in een Jazz Marina. De jachthaven wordt opgeluisterd door jazzbands, leuke foodtrucks en activiteiten op en aan het water voor jong en oud. Op het intieme en groene havenpark kunnen bezoekers genieten van live jazzmuziek, gezellige mensen, lekker eten en drinken. De gezellige marktkraampjes maken de sfeer compleet.

Activiteiten op het water

Om 14.00 gaat het festival van start. Iedereen is welkom om vrijblijvend kennis te maken met diverse watersportactiviteiten. Bezoekers kunnen zelf ervaren hoe leuk watersport is. Er zijn mogelijkheden om te zeilen in een Randmeren boot, te Suppen, of te relaxen in een sloep. Deskundige instructeurs laten zien hoe leuk het is op het water. Ook de kinderen zal het aan niets ontbreken. Er zijn onder andere een springkussen en waterballen.

Live muziek, eten & drinken

Op het gezellige havenplein staan verschillende kraampjes en foodtrucks met o.a. heerlijk gegrild vlees uit de ‘Green Egg’, biologische hamburgers en natuurlijk verse vis. Ook op het podium wordt het genieten met veel live blazers, drums, gitaren en zang. De line-up bestaat uit jazz muzikanten zoals ‘Jazz Trio’ het ‘Hugo Sips Trio’ en afsluiter is Oded Nir met een saxofonist en vocaliste! Meer info over alle artiesten is te vinden op de facebook pagina van Jazz Marina.

Jazz marina

Het sfeervolle havenfestival is een leuk uitje voor het hele gezin en is gratis toegankelijk. Gerrit Gortzak, Havenmanager Jachthaven Naarden: “Dit is de vijfde keer dat we het havenfestival organiseren. Een ‘open havendag’ om kennis te maken met onze jachthaven en te zien hoe leuk het is om hier op of aan het water te vertoeven. We willen dat iedereen zich welkom voelt, met of zonder boot en elke dag van het jaar”
 

Nationaal Meevaarweekend

Jachthaven Naarden neemt tijdens deze dag ook deel aan het Nationale Meevaarweekend, een initiatief van HISWA Vereniging en het Watersportverbond. Doel van dit weekend is om het plezier van water met meer mensen te delen en te laten zien wat het water allemaal te bieden heeft. Watersporters, -recreanten en – ondernemers van Jachthaven Naarden nemen tijdens dit weekend mensen, die nog nooit het water op zijn geweest, mee in hun wereld. Mensen die een keer willen varen en het water op willen kunnen zich aanmelden via info@jachthavennaarden.nl

Locatie

Jachthaven Naarden, IJsselmeerweg 6 Naarden.

Direct naast de A1 (Afslag Naarden-Vesting)

Wanneer

Zaterdag 15 juni van 14.00 tot 20.00

Labels

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments