De mooiste vaarroutes van Nederland

Mooiste vaarroutes van Nederland

Naar het buitenland op vakantie gaan, zit er hoogstwaarschijnlijk niet in dit jaar! Maar voor een booteigenaar is dat geen probleem. Lekker varen in Nederland en genieten van de mooie wateren die dit land te bieden heeft! Veilig, rustgevend en prachtig!

Dus, niet in overvolle vliegtuigen en naar druk bevolkte stranden, maar genieten van de rust en ruimte op het water! 

Met “Varen in eigen land” neemt VETUS u graag mee langs de mooiste vaarroutes. Om u ideeën te geven voor uw komende vaarvakantie laten wij u kennismaken met prachtige vaarroutes in Nederland. In deze editie nemen wij u graag mee naar Friesland. Hier kunt u varen langs het rijke verleden met uitzicht op de weidse Friese natuur.

Prachtige natuur, sportiviteit en gezellige dorpen; langs de Noordelijke Elfstedenvaarroute komt het allemaal samen!

Download onderstaand pdf voor de Elfstedenvaarroute en houdt uw mailbox in de gaten voor meer leuke vaarroutes in Nederland.

Varen_in_eigen_land_Elfstedenvaarroute.pdf

Labels

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments