Proeflessen leren zeilen bij zeilvereniging Schildmeer voor maar €10

leren zeilen bij zeilvereniging Schildmeer

Heb jij zin om een spannend avontuur te beleven en durf jij de kapitein te zijn van je eigen boot? Bij zeilvereniging Schildmeer leren wij jou hoe je in een eigen zeilbootje weg kunt varen.

Graag willen wij jou uitnodigen voor drie proeflessen bij onze zeilvereniging in Steendam. Tijdens deze proeflessen gaan we het avontuur aan en gaan we je in drie lessen kennis laten maken met het zeilen in een kleine eenmansboot, de optimist.

De proeflessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

De proeflessen op 11 en 25 april vinden plaats van 10.30 uur tot 12.00 uur. Op 18 april om 13:00 uur tot 14:30 uur. Tijdens de lessen maak je kennis met de zeilboot en gaan we (in afwachting van de Corona maatregelen) een middag oefenen in het Zwembad van Delfzijl. De laatste proefles gaan we met elkaar echt het water op!

De kosten voor deze proeflessen bedragen in totaal € 10,-. en zijn geheel vrijblijvend.
Vind je het nog een beetje spannend, neem dan gerust een vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje mee. Maar als je toch alleen komt maak je al snel leuke nieuwe vriendjes!

Een zwemdiploma is verplicht en ook krijg je een tijdens de proeflessen een zwemvest van de vereniging. Je hoeft dus niet te beschikken over eigen zeilkleding; een regenbroek, warme jas en stevige schoenen zijn voldoende.

Voor meer informatie of voor opgave, kun je mailen naar: training@zeilverenigingschildmeer.nl

of kijk voor meer informatie op www.zeilverenigingschildmeer.nl

Labels

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments