De Fusion MS-RA60 is de voordeligste watersportstereo

Fusion MS-RA60

De Fusion MS-RA60 is de voordeligste watersportstereo van Fusion tot nu toe. Deze stereo voor aan boord beschikt over een moderne vormgeving, Multi-Zone™ technologie in twee zones en geavanceerde connectiviteitsopties in een compacte behuizing.

De Fusion MS-RA60 is ontworpen voor hoge kwaliteit audio-entertainment en beschermd tegen de barre maritieme omgeving. Uitgerust met een condensvrij LCD scherm met IPX6 en IPX7 normering. Mooie strakke zwarte voorkant - waardoor de Fusion MS-RA60 een aantrekkelijke aanvulling op het dashboard is.

De ingebouwde DAB-module ondersteunt de nieuwste DAB- en DAB + uitzendingen, zodat men kan genieten van digitale radiostreaming van hoge kwaliteit overal waar DAB en DAB + wordt ondersteund.

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments