Seaport Yachtbrokers verenigt Nautor’s Swan Benelux en Messink Yachting

Seaport Yachtbrokers

Nautor’s Swan Benelux, Messink Yachting (importeur van J/Boats en Solaris jachten in de Benelux) en het jachtservice bedrijf Seaport Sailing Yachts, hebben hun brokerage activiteiten samengevoegd in Seaport Yachtbrokers.

Seaport Yachtbrokers, gevestigd in IJmuiden en met een service punt in Palma de Mallorca, richt zich op de (inter-) nationale aan- en verkoop van jong gebruikte jachten van Swan, Solaris en J/Boats en andere premium merken. 

De combinatie van Messink Yachting met meer dan 15 jaar bemiddelingservaring en de jarenlange ervaring in de bemiddeling van Nautor’s Swan Benelux betekent dat u wordt bijgestaan door zeer ervaren medewerkers bij de aankoop of verkoop van uw jacht in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn ze als importeur en agent van deze jachten bekend met de kleinste details, zodat ze u goed en volledig kunnen adviseren.

Door de samenwerking van distributeurs en jachtservice kunnen boten snel geïnspecteerd en zonodig gerepareerd of aangepast worden aan de wensen van de klant. Hierdoor kan de nieuwe eigenaar direct probleemloos wegzeilen.

Seaport Sailing Yachts is een Nautor’s Swan Authorized Service Centre, dedicated servicepartner van J/Boats Benelux en Solaris Benelux en onder meer B&G Premium Platinum Partner.

Gideon Messink:

We hebben een aantal zeer mooie merken in ons gamma waar service al de standaard zette. Met Seaport Yachtbrokers combineren we onze jarenlange ervaring in de brokerage met onze kennis als importeur.

"Wij misten de aansluiting met het gedeelte van de klantgroep die interesse heeft in de Swan jachten, maar voor wie een nieuw jacht nog net een stap te ver is. Door nauwe samenwerking met alle Nautor partners en de technische ondersteuning van onze jachtservice kunnen wij onze klanten voor 2e hands kwaliteitsjachten alle service aanbieden en is alle informatie direct bij ons te verkrijgen.”

“Onze merken hebben niet zo zeer klanten, alswel fans. J/Boats, Solaris en Nautor’s Swan zijn allemaal prachtige merken en zeer sterke performance cruisers. Ik ben heel blij met deze samenwerking om op deze manier klanten die een 2e hands boot zoeken, met alle kennis en kunde die we gezamenlijk hebben, bij kunnen staan in de zoektocht naar hun droomjacht”.

https://seaportyachtbrokers.nl/

Labels

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments