B&G® presenteert de nieuwste nautische electronica voor zeilboten tijdens het Cannes Yachting Festival

Zeus TM3s

B&G®, 's werelds toonaangevende specialist op het gebied van zeilnavigatie en -instrumenten, kondigde vandaag zijn aanwezigheid op het Cannes Yachting Festival 2021 aan. Bezoekers van de show kunnen de nieuwste innovatieve technologieën die zijn ontwikkeld voor zeilracers en cruisers bekijken op stand PAN204 en aan boord van veel van de iconische zeiljachten in Port Canto.

Nemesis™

Cannes wordt de eerste openbare showcase van Nemesis™, de nieuwe generatie intelligente displays voor zeilers die eind 2020 op de markt kwam. Met de Nemesis displays, die u een ongeëvenaard zicht bieden, met volledige aanpassing of gebruiksvriendelijke multifunctionele sjablonen en automatische dashboards op basis van uw zeilhoek, kunt u zelf bepalen welke gegevens u ziet, en wanneer en hoe u deze ziet, ongeacht de omstandigheden. U kunt kiezen uit een breed scala aan vooraf ingestelde dashboards of de eenvoudige drag & drop editor gebruiken. Het display is beschikbaar als een 9-inch of een 12-inch model. Nemesis™ zal tijdens de show te zien zijn aan boord van een aantal zeer prestigieuze jachten, zoals de GS44 van Grand Soleil, de Solaris 40 van Solaris Yachts en de 15.98 van Italia Yachts.

ZeusTM3S

De nieuwe ZeusTM3S kaartplotters zijn speciaal ontworpen voor het zeilen en bieden supersnelle reactietijden voor alle informatie die u nodig heeft, wanneer u die nodig heeft. Deze gebruiksvriendelijke displays worden geleverd met de unieke zeilfuncties van B&G en maken het eenvoudig om te navigeren, routes te plotten, waypoints toe te voegen en alle belangrijke informatie voor zeilen of racen te bekijken, met één druk op de knop of het scherm. Met de nieuwste Quad Core microprocessor biedt de nieuwe ZeusTM3S een soepele en responsieve gebruikersinterface met ongelooflijk vloeiende overgangen, waardoor u direct toegang heeft tot alle benodigde zeil- en systeeminformatie terwijl u meerdere applicaties tegelijk uitvoert.

Alle B&G® producten zijn compatibel met C-MAP kaarten. Bezoek stand PAN204 om de nieuwste verbeteringen te bekijken, waaronder nieuwe havenkaarten, betere zichtbaarheid bij hogere zoomniveaus en bathymetrie met hoge resolutie. U kunt er ook de nieuwe B&G® app bekijken. Deze is ideaal voor het plannen van uw volgende boottrip of om uw racemarkeringen thuis van tevoren in te stellen. Daarna stapt u gewoon aan boord en synchroniseert u rechtstreeks met uw B&G® display. Aan boord kunt u de app gebruiken als uitbreiding van uw display met behulp van de functie voor het spiegelen en de bediening.

 

Auteur

  • Kat

Comments