Antwerp Nautical event op 18 en 19 september

Antwerp Nautical Event

Het Antwerp Nautical Event zal opnieuw plaatsvinden op 18 en 19 september 2021 van 10u00 tot 16u00 bij Nassau Scheepsbenodigdheden in de Antwerpse Stadshaven. Er is uitgebreide randanimatie met demonstraties, rondvaarten, bezoek aan diverse jachten, gratis advies en verschillende lezingen. Leuke uitschieters zijn: gratis havenrondvaarten, stand up paddle, een vaarsimulator en een bezoek aan een bunkerschip.

De yachting krijgt zijn plaats op het exclusieve platform boven de winkelruimte van Nassau Scheepsbenodigdheden. Door samenwerking met nieuwe partners wordt er een breed assortiment aan diensten en producten voorgesteld: verhuur en verkoop van boten, verzekeringen, motoren, elektronica en nog veel meer. Tijdens het evenement zal een primeur worden gepresenteerd van een nieuw en innovatief concept binnen de pleziervaart 

Lezingen & technische adviezen

Onder het genot van een hapje en een drankje kan worden kennisgemaakt met elkaar en met verschillende producten en diensten. In de winkel staan de leveranciers ter beschikking voor demonstraties en technische uitleg waaronder het onderhoud aan een reddingsvest en aan een lier. Daarnaast worden op beide dagen lezingen gegeven. Hiervoor kan vooraf worden ingeschreven op de activiteiten pagina. Eén van de lezingen wordt gegeven door Kapitein Piet Smet bekend van het populaire tv-programma “Over de oceaan”.

Belangrijk

Het overlegcomité heeft beslist dat evenementen kunnen doorgaan zonder mondmaskerplicht en zonder social distancing. Er zijn echter twee belangrijke voorwaarden: namelijk dat alle bezoekers registreren én een geldig Covid Safe Ticket kunnen laten zien voor ze het evenement betreden. Het Covid Safe Ticket is eenvoudig te verkrijgen via de CovidSafeBE-app die je kan downloaden op de smartphone.

Labels

Auteur

  • Kat

Comments