De nieuwe Arcona 50 is zojuist geïntroduceerd!

De nieuwe Arcona 50

Arcona 50, het eerste model door Jeppesen en Pons: waanzinnige zeilperformance gecombineerd met alle luxe die je in een Arcona kan verwachten.

X-Yachts oprichter & hoofd designer, Niels Jeppesen en naval architect en jacht designer, Ariadna Pons-Forn hebben jaren samen gewerkt bij X-Yachts Design Ltd en brengen een schat aan ervaring mee naar Arcona Yachts. Zij kregen de opdracht van het team van Arcona om een jacht te ontwerpen dat waanzinnige zeilperformance combineert met alle luxe die je in een Arcona kan verwachten. Deze nieuwe Arcona is een echte head-turner, of je nou aan het cruisen bent in de Archipel, de Med aan het ontdekken bent, of de Atlantische oceaan oversteekt.

In de afgelopen 5 weken is er steeds een stukje van de boot naar buiten gebracht en vandaag was de officiële introductie. We zijn erg blij dat het grote nieuws over de Arcona 50 nu naar buiten is en dat we dit met u kunnen delen.

Nieuwe website
Nog meer groot nieuws: sinds gisteren is onze nieuwe website van Arcona Benelux online! Hier vindt u natuurlijk zo snel mogelijk al het nieuws over de nieuwe Arcona 50. Neem snel een kijkje op onze website voor meer informatie over de Arcona 50 en andere modellen: www.arcona-benelux.nl

Labels

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments