Boot toebehoren

BelshipGroothandel/importeur van artikelen voor de watersport en jachtbouw BELSHIP BV heeft een geheel vernieuwde website. Op de website vindt u een overzicht van het volledige assortiment. Als belangrijkste functie en service is de mogelijkheid opgenomen om bestellingen te doen, alsmede gegevens en bestelhistorie te raadplegen. Het website is toegankelijk voor zowel de consument als onze B2B klanten.

KeelcrabDe Keelcrab maakt het mogelijk om het onderwaterschip schoon te maken zonder dat daarvoor de boot uit het water hoeft. Een zeiljacht of motorboot gaat meestal niet vaker dan 1 keer per jaar uit het water, soms nog minder. Terwijl voor een voortdurend schoon onderwaterschip meerdere keren reinigen per jaar nodig is. De Keelcrab is geen alternatief voor antifouling maar wil een langere beschermende werking van de antifouling.

METSTRADE showAfgelopen donderdag, 19 november, sloot de 2015 editie van METSTRADE show haar deuren. Zoals de industrie gewend is van ’s werelds grootste internationale vakbeurs in haar soort, sloot ook deze editie met recordcijfers. Met 21.953 bezoeken op de teller werd 4% groei gerealiseerd.

Harken Carbo OneTouch lierhendelHarken introduceert de gebruiksvriendelijke Carbo OneTouch lierhendel. Zo zijn de manoeuvres aan boord van racejachten nog sneller uitvoerbaar. En kunnen de bemanningen van toerschepen volledig vertrouwen op een betrouwbare en makkelijk hanteerbare lierhendel.

Whale 12V boilerWhale heeft een boiler ontwikkeld voor schepen welke geen generators of omvormers aan boord geïnstalleerd hebben. Aangesloten aan een 12V stroombron levert de boiler, terwijl het weinig stroom verbruikt, in korte tijd 12 liter heet water. Door de uitstekende isolatie is het warmteverval na 10 uur maar 20˚C!

Jefa Steering DAME AwardDAME Juryvoorzitter Bill Dixon, heeft vanmorgen de prestigieuze DAME Award 2014 uitgereikt aan de Steering Traveller van Jefa Steering ApS uit Denemarken. Tevens werden zes categoriewinnaars bekendgemaakt tijdens de Breakfast Briefing; de officiële start van METS 2014 in Amsterdam RAI die nog tot en met donderdag 20 november geopend is.

International antifoulingTijdens METS 2014 introduceert AkzoNobel Yacht Coatings vol trots drie nieuwe International antifoulings specifiek voor de Nederlandse markt. De nieuwe producten zijn gebaseerd op de International® technologie die al vele jaren zijn waarde heeft bewezen. Met deze drie nieuwe producten in ons assortiment bieden wij een uitgebreide antifouling range waaruit de klant de antifouling kan kiezen die aansluit bij zijn wensen.

toiletrolhouderLiefhebbers van avontuurlijke zeiltochten vinden het geweldig om tegen regen en wind op te moeten boksen. Zelfs tijdens dergelijke zware weersomstandigheden wil je als zeiler graag van enig comfort kunnen genieten. Bij je toiletbezoek droog wc-papier kunnen gebruiken, lijkt dan wel vanzelfsprekend: bij het zeilen onder extreme weersomstandigheden is dit jammer genoeg niet altijd het geval!

English Braids silverlineTouwproducent English Braids heeft een nieuwe polyester lijn met weinig rek ontwikkeld. De zogenoemde “Silverline” heeft een unieke constructie en gecombineerd met een vooruitstrevende productie- en voorrek proces maakt het dat deze lijn zeer weinig rek heeft en uitermate soepel is.

Nanni scheepsdieselMet ingang van 1 juni 2014 heeft NPS Diesel BV uit Ravenstein het importeurschap verworven van Nanni scheepsdieselmotoren voor de Benelux. Met de producten van Nanni biedt NPS Diesel een prachtige aanvulling op het huidige assortiment van haar John Deere motoren en Kilo-Pak generatorsets.