Buitenboordmotoren

buitenboordmotoren
Eddy Lekens

De Vlaamse zeilfederatie Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV) meldt ons dat er vorige week 2 buitenboordmotoren gestolen zijn bij de zeilclub Inside Oostende, vervolgens één motor op Braakman en ook een poging tot diefstal bij de federatie zelf.

admin

Mercury Days 2016Zaterdag 10 en zondag 11 september a.s. worden in het Gelderse Tolkamer de Mercury Days gehouden. Op deze vijfde editie van dit watersportspektakel biedt Mercury zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid de watersport te beleven en te ervaren.

admin

Mercury Marine giet 2,5 miljoenste schroefIn december 2014 viert Mercury Marine het gieten van zijn 2.500.000ste roestvrijstalen schroef in Fond du Lac, Wisconsin. Tegelijkertijd viert Mercury het 40-jarige bestaan van zijn productiefabriek, waar de beste bootschroeven ter wereld worden geproduceerd. De fabriek opende haar deuren in 1974.

admin

Mercury DaysNa het succes van de afgelopen twee jaren kondigen we met trots het event Mercury Days 2014 aan. Het event zal plaatsvinden op zaterdag 12 en zondag 13 april in Aalsmeer (bij Leimuiden), voorafgaand aan de Week van de Watersport (14-21 april).

admin

Mercury MarineMercury Marine vierde op woensdag 22 januari zijn 75-jarig bestaan, een periode waarin ze uitgroeiden van een klein bedrijf in Wisconsin tot ‘s werelds grootste producent van buitenboordmotoren.

admin

Mercury DaysNa het succes van vorig jaar zijn wij trots om u het event Mercury Days 2013 aan te kondingen. Het event zal plaatsvinden op zaterdag 7 september 2013 in Well – Leukermeer (Limburg / Nederland). Deze locatie hebben we gekozen op basis van de goede bereikbaarheid, de aanwezigheid van een grote haven, een snelvaartzone en de centrale ligging tussen België, Nederland en Duitsland.

admin

Joystick PilotingMercury Marine presenteerde op 14 februari ‘Joystick Piloting voor buitenboordmotoren’ aan bezoekers van de Miami International Boat Show. Met Mercury’s nieuwe Joystick Piloting-systeem voor buitenboordmotoren kunnen vaarliefhebbers boten met buitenboordmotoren “eenvoudig en probleemloos” manoeuvreren.

admin

VesselView motordisplaysMercury Marine introduceert zijn nieuwe gebruiksvriendelijke VesselView 4- en VesselView 7-motordisplays voor aandrijfsystemen van Mercury. VesselView wordt in de watersportsector al sinds jaar en dag erkend als ’s werelds toonaangevende motorinformatiesysteem. Om die reputatie nog te versterken, zijn nu in de nieuwe modellen een aantal extra functies geïntegreerd, zoals ECO-Screen, Smart Tow, gateway en Troll Control, en hebben de systemen een nieuw eigentijds design gekregen.

admin

antidiefstalsysteemBrunswick Marine in EMEA heeft een nieuw antidiefstalsysteem (TDS: Theft Deterrent System) aangekondigd. Het is gebaseerd op de beveiligingssystemen uit de autowereld en geeft gemoedsrust door uw boot onaantrekkelijk te maken voor dieven.

admin

 Enertia en Revolution 4Met trots introduceert Mercury Marine zeven nieuwe propellers ter uitbreiding van het assortiment krachtige Enertia- en Revolution 4-propellers. Mercury breidt het Enertia-assortiment uit met rechts- en linksdraaiende propellers met een spoed van 11 en 13 inch.