Kat

Articles by Kat

Antwerp Nautical Event
Kat

Het Antwerp Nautical Event zal opnieuw plaatsvinden op 18 en 19 september 2021 van 10u00 tot 16u00 bij Nassau Scheepsbenodigdheden in de Antwerpse Stadshaven. Er is uitgebreide randanimatie met demonstraties, rondvaarten, bezoek aan diverse jachten, gratis advies en verschillende lezingen. Leuke uitschieters zijn: gratis havenrondvaarten, stand up paddle, een vaarsimulator en een bezoek aan een bunkerschip.

Bark EUROPA
Kat

Tall Ship Bark EUROPA vertrekt op dinsdag 7 september, na ruim een jaar in Nederland, weer naar Antarctica. Zeilend met gasten via Tenerife en Montevideo is de bemanning zo'n drie maanden onderweg naar Ushuaia, waar in december het expeditieseizoen naar Antarctica start.

Zeus TM3s
Kat

B&G®, 's werelds toonaangevende specialist op het gebied van zeilnavigatie en -instrumenten, kondigde vandaag zijn aanwezigheid op het Cannes Yachting Festival 2021 aan. Bezoekers van de show kunnen de nieuwste innovatieve technologieën die zijn ontwikkeld voor zeilracers en cruisers bekijken op stand PAN204 en aan boord van veel van de iconische zeiljachten in Port Canto.