Zeilkleding

Dubarry Fastnet zeillaars
Eddy Lekens

Wil je makkelijk en veilig kunnen manoeuvreren op het dek, dan is de nieuwe Fastnet zeillaars van Dubarry  een uitstekende keuze. Voor het bovenwerk is gebruik gemaakt van een lichtgewicht en slijtvast Ripstop-materiaal waarbij een waterdicht membraan er voor zorgt dat je beschermd bent tegen de elementen.

Dubarry Easkey denim
Eddy Lekens

De Easkey zeilschoenen voor dames en heren zijn de perfecte keuze voor het zeilen tijdens warme dagen. Het ventilerend mesh materiaal houd je koel en voert warmte snel af. Als het bootdek glad wordt, kun je vertrouwen op de uitzonderlijke grip van de NonSlip-NonMarking zool.

North Sails kleding store Antwerpen
admin

Woensdag 27 april is de eerste North Sails kledingwinkel in België geopend. Het merk biedt sportieve kledij geheel volgens de filosofie van North. Kwaliteit en afwerking staan centraal maar het oog wil ook wat. De ontwerpers gaan voor een technische, eigenzinnige look. Ze mikken op dit moment voornamelijk nog op een overwegend mannelijk publiek maar de vrouwencollectie wordt al snel uitgebreid.

admin

Dubarry Extralight bootschoenenDubarry wil de watersporter dit seizoen verrassen met Extralight bootschoenen. Dankzij ultra-lichtgewicht zool technologie moet dit vederlichte bootschoenen voor heren worden. Volgens Dubarry zijn de duurzame Extralight zolen 3x lichter dan normale zolen en de bootschoenen moeten zo comfortabel zijn dat je bijna vergeet dat je ze draagt. Dankzij het Dubarry anti-slip profiel heb je altijd maximale grip op nat en droog oppervlak.

admin

Magic MarineMagic Marine is sinds dit jaar de officiële kleding sponsor van de Delta Lloyd Regatta. Magic Marine is hét merk voor zeilers zowel nationaal als internationaal. Er is in ieder geval een tweejarige verbintenis gesloten tussen beide partijen. Magic Marine kleedt met het sponsorship de ruim 300-koppige crew aan.

admin

Helly HansenHelly Hansen is de kledingsponsor van Dutch Match Cup. De overeenkomst wordt afgesloten met het Batavia Sailing Center, de licentiehouder van de Dutch Match Cup. Dit is vandaag bekend gemaakt door het Batavia Sailing Center uit Lelystad en Helly Hansen uit Noorwegen.

admin

Dubarry zeillaarsDubarry of Ireland is trots Team Brunel te ondersteunen tijdens de Volvo Ocean Race; de zwaarste en meest prestigieuze zeilwedstrijd rond de wereld. De teams varen negen etappes over 4 oceanen, waarbij 40.000 nautische mijlen (72.000 kilometer) worden afgelegd. De Volvo Ocean Race gaat op 4 oktober van start in Alicante, Spanje en eindigt op 27 juni 2015 in Gotenborg, Zweden.

admin

Crewsaver Phase 2Crewsaver Phase 2 is de nieuwste dinghy lijn voor de watersport. De complete lijn is er voor jong en oud (maten Child tot XXL) en bestaat uit modieuze functionele ontwerpen in frisse herkenbare kleuren.

admin

Patton Harken regatta horlogeHet gerenommeerde horlogemerk Patton en Harken, de marktleider in hoogwaardig dekbeslag en accessoires, brengen gezamenlijk het eigentijdse Patton-Harken Regatta horloge op de markt. Dit model is speciaal ontwikkeld voor watersporters en specifiek voor wedstrijd- en toerzeilers die zich stijlvol op het water en de wal willen begeven.

admin

Musto ZalandoDe zon laat haar langzaam maar zeker weer zien na een lange, koude winter. Eindelijk is het weer tijd om uw zeilkunsten vanonder het stof te halen! Maar misschien kan dat niet gezegd worden van uw zeilkleren van het voorbije seizoen.