Nieuwe Linssen 339 AC

GSnrTijdens de opendeurdagen, begin december ’06, stelde Linssen Yachts in het Nederlandse Maasbracht de nieuwe Linssen 339 Grand Sturdy AC voor, waarbij de twee laatste letters staan voor de afkorting van Achterkajuit. De 339 Sedan werd eerder in het najaar voorgesteld.

Net zoals de Grand Sturdy 299, ‘instapper –uitstapper’ van Linssen bestaat de 399 dus nu in beide versies die hetzelfde prijskaartje voeren. De extra ruimte die het interieur biedt wordt gebruikt voor een aparte kaarttafel en met een losstaande kuipzetel met een echt lederen bekleding. De salonbank is met een eenvoudige beweging uit te rollen tot een tweepersoonsbed met lattenbodem.

GS339Sed

Beide versies van de Linssen 339 hebben een geringe diepgang gemeen en een kruiphoogte van slechts 2,30 m met geklapte mast. De 339 heeft een ruime salen die bij geopende teakhouten deurpartij (Sedan-versie) gelijkvloers doorloopt in de grote open kuip.

GS299ACDeze achterkajuitversie is, net zoals dat voor de kleinere 299 het geval is, zeer geliefd bij charterbedrijven. De ruimte en handzaamheid, maar ook waardevastheid die deze types bieden, vormen voor de verhuurbedrijven een belangrijk extra.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments