Eindejaar en watersportkalenders

KalendersmallMet het eindejaar in zicht, steekt natuurlijk de behoefte aan cadeautjes de kop op. Een traditioneel geschenk, maar daarom niet minder geliefd, zijn de watersportkalenders.

Nu de schitterende ‘Mark Meulemans’-edities spijtig genoeg geen derde jaargang gehaald hebben, zijn we op buitenlands materiaal aangewezen. Toch hoef je de grens niet over om de beroemde ‘Beken of Cowes’ kalenders op de kop te tikken. De gekende watersporthandel ‘Landtmeters’ aan het Antwerpse Willemdok importeert het beste uit het aanbod en kan deze leveren uit stock..

CowesDe Beken of Cowes collectie is opgedeeld in diverse zeilthema’s, die naast de schitterende beelden ook namen kregen om bij weg te dromen: ‘Tall Ships’, ‘Spirit of Sailing’, ‘Beauty of Sail’ of ook nog ‘Marine Action’. Prijzen, afhankelijk van het formaat liggen rond de 25 euro.

Landtmeters kan deze kalenders (vanaf 10 stuks) ook leveren bedrukt met een bedrijfslogo, dat komt ongeveer op 7,5 euro per kalender en de levertijd bedraagt 2 weken. Daardoor levert dit eindejaarsgeschenk gedurende 12 maanden publiciteit op voor uw bedrijf.

Auteur

  • WaterTrends

Comments