Bénéteau "Europese werf van het jaar 2006/07"

First 50First 50De Franse Bénéteau werf is er op Boot Düsseldorf misschien wel niet geslaagd om met hun First 34.7 en de First 50 "European Yacht Of The Year" te worden. De zeil- en motorboten bouwer kreeg er evenwel de titel toegekend van de "Europese werf van het jaar".Het is de eerste maal dat een dergelijke onderscheiding in het prijzenpakket van Boot Düsseldorf steekt.

De titel werd aan Bénéteau toegekend door een tiental Europese nautische journalisten. Bénéteau viel de eer te beurt dankzij zijn aanhoudend innovatief werk en de nimmer ophoudende zoektocht naar nieuwe ontwikkelingen, aldus de juryleden. Vooral het ontwerpen van vier nieuwe Océanis modellen van 40 en 50 voet op één jaar tijd maakte indruk op de nautische pennenridders. Daarnaast kreeg Bénéteau ook de lauwerkrans toegestopt omdat de werf, volgens diezelfde journalisten, zich steeds tot doel stelt om zijn klanten steeds verleiderlijke, comfortabelere en perfomantere zeilboten aan te bieden.Bénéteau nam de bloemen en de lof met graagte en fierheid in ontvangst.

www.beneteau.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments