Cranchi lanceert Mediterranée 43 en 43HT in 2007

Cranchi Med 43Cranchi Med 43“Het perfecte motorjacht bestaat waarschijnlijk wel niet. Toch blijven wij constant dag in dag uit streven naar die perfectie. Ons, al zeggen we het zelf, soms wat overdreven research-werk, heeft geleid tot de nieuwe Mediterranéé 43 en 43HT motorboten”, luidt het bij het Noord-Italiaanse Cranchi bij de lancering deze twee motorboot modellen voor 2007. De Cantiere Nautico Cranchi, in 1866 ooit opgestart door Giovanni Cranchi in een kleine werkplaats aan de oevers van het Como meer, kent vandaag de dag tevreden klanten in 50 landen over heel de wereld verspreid.

Mediterranée 43

Veilig, hoogtechnologisch en met moderne, elegante lijnen die toch verwijzen naar de beste Cranchi traditie, omschrijft de werf hun nieuwste realistatie. De zeewaardige Med 43 motorboot werd gebouwd om comfort en luxe te bieden tijdens zowel korte uitstappen als volwaardige trips. Een goede kruissnelheid, gecombineerd met een laag verbruik maken deze Mediterranée 43 tot de ideale “cruising companion”, verzekeren de Cranchi’s.

Med 43 HTMed 43 HTHT-versie

Qua vaareigenschappen comfort en luxe is de Mediterranée 43 HT identiek aan de Med 43. Het verschil zit hem in de Hard Top. “Wie voor een Hard Top kiest, weet wat hij wil: Dat is iemand die wil varen ongeacht het weer. Iemand die de wind zijn gelaat wil voelen strelen. Het is iemand die voor zijn vrijheid kiest en die enkele de lucht boven zijn hoofd als de grens aanneemt. De Hard Top geeft je het gevoel één te zijn met de natuur”, weten de bouwers.

Med 43 HTMed 43 HT“De Hard Top, doet immers niets af aan het uitzicht van de Mediterranée. Integendeel!”, roepen ze bij de Cranchi’s in koor.

Kenmerken:

Lengte 13,80 m
Breedte 4,15 m
Hoogte boven waterlijn 4 m
Diepgang 0,90 m
Waterverplaatsing 9,7 Ton
Motor Volvo Penta 2 x IPS 500 (2 x 370 pk)
  Volvo Penta 2 x IPS 600 (2 x 435 pk)
Brandstof 1.100 l
Drinkwater 300 l
Aantal personen 12 of 1.140 kg
Slaapplaatsen 4
Natte cellen 2
CE-classificatie B
Prijs Prijslijst 2007 nog niet bekend

Voor alle info: www.cranchi.it

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments