Cap°okaz tweedehandsbeurs van 26 tot 28 oktober in Nieuwpoortse jachthaven

Cap°okaz, de occasiebeurs in de Nieuwe Jachthaven VVW in Nieuwpoort, is komend weekend al aan zijn 4de editie toe. Van vrijdag 26 oktober 14 uur tot zondag 28 oktober 17 uur worden weer duizenden bezoekers verwacht op zoek naar koopjes. Een vloot van meer dan 200 zeil- en motorjachten wacht er in het water en op de kade op geïnteresseerden. Ook wie op zoek is naar tweedehandsmateriaal moet dit weekend zeker een bezoek brengen aan Cap°okaz.

Naast het aanbod watersportmateriaal allerhande en de tweedehands zeil- en motorjachten kan men in de grote overdekte tent bij 50 professionele standhouders uit de sector terecht voor alles wat maar met watersport te maken heeft.De toegang bedraagt een democratische 2 euro. Kinderen jonger dan 12 komen er gratis in.Cap°okaz gooit op vrijdag 26 oktober om 14 uur de deuren open tot 19 uur. Op zaterdag 27 oktober is iedereen er welkom tussen 10 en 19 uur. Zondag 28 oktober van 10 tot 17 uur.Zaterdag gaat om 15 uur onder leiding van een gerechtsdeurwaarder de openbare verkoop van start van een Dufour en een Bayliner.Voor alle info: www.capokaz.be

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments