Functioneel inpakken met nieuwe Harken tassen

Harken Squall Bag largeEen idee voor onder de kerstboom: de nieuwe Harken tassenserie.

Het zit er opnieuw aan te komen: “Wat moet ik dit jaar weer kopen voor mijn huisgenoten voor onder de kerstboom?”. Op Watertrends geven we u vanaf nu graag wat tips. We beginnen met de nieuwe Harken tassenserie.

Met de nieuwe Harken-tassenserie als kerstgeschenk kunnen watersporters hun persoonlijke bezittingen functioneel inpakken. Wat droog moet blijven, blijft droog. Alle modellen zijn namelijk gemaakt van waterdicht materiaal dat kleurvast en UV-bestendig is.

Wat nat is, kan gescheiden van de rest opdrogen in het mesh-compartiment. De van coating voorziene ritsen zijn waterafstotend, de naden zijn gelast en de ronde uiteindes voorkomen vroegtijdige slijtage.

De Nederlandse Harken distributeur On Deck levert de kwalitatief hoogwaardige Harken-tassen.

De verkoopprijs varieert van 39 euro tot 109 euro.

Roll-Top Wet/Dry Bag

Harken Roll-Top Wet/Dry BagHarken Roll-Top Wet/Dry Bag

De Roll-Top Wet/Dry Bag is op verschillende manieren te gebruiken. Een verstelbaar mesh-compartiment maakt de scheiding tussen natte en droge spullen mogelijk.

De gebruiker kan dus kiezen tussen een volledig waterdicht vak, een geheel ademend mesh-vak of een combinatie daarvan. Deze waterdichte zak is gemaakt van TPU geïmpregneerd Nylon en is uitgerust met een rolsluiting dat in twee standen vast te klikken is.

De tas bevat een ontluchtingsventiel, zodat de omvang verkleind kan worden. De bodem is verstevigd en de draagriemen zijn verstel- en afneembaar. Deze Harken Roll-Top Wet/Dry Bag kost 39 euro in de winkel.

Squall Bag medium & large

Harken Squall Bag mediumHarken Squall Bag medium

De waterdichte schouder- en reistas van Harken zijn vervaardigd van RFX Polyurethane -geïmpregneerd nylon, dat kleurvast en UV-bestendig is. De naden zijn getapet. Aan de buitenkant bevindt zich een waterafstotend vak en een mesh-vak voor de natte handschoenen. De reistas beschikt over verstelbare draagriemen, die tevens als rugzakriemen dienst kunnen doen.

De Squall medium kost in de winkel 79 euro en de Squall large 109 euro.

Auteur

  • admin

Comments