Cold - Sailing to Antartica

Reisfotoboek voor onder de kerstoomVele fervente zeilers dromen er van om ooit met een zeilboot naar Antarctica ofte de Zuidpool te varen.Reisfotograaf Thijs Heslenfeld maakte onlangs die droom waar. Aan boord van de Nederlandse Bark Europa zeilde hij van Argentinië naar Zuid-Afrika. De adembenemende tocht langs de koudste, gevaarlijkste en meest afgelegen plekken op aarde leverde een reeks prachtige ijzingwekkende foto’s op. Thijs Helsenfeld bundelde deze in zijn boek Cold - Sailing to Antartica.“Cold is een fotoboek over één van de laatste grote avonturen die deze planeet nog te bieden heeft. Een spectaculair beeldverhaal over kou en ontberingen, water en ijs. Een verhaal over het leven en de dood. Maar boven alles een verhaal over hoop en schoonheid”, vertelt de auteur.Cold - Sailing to Antarctica, foto's van Thijs Heslenfeld, begeleid door het Engelse logboek van kapitein Klaas Gaastra, 184 pagina’s, full colour, 21 x 26,5 cm, gebonden, uitgeverij Oost west Thijs Best, ISBN 978-90-812470-1-6, prijs € 34,50.Cold is niet verkrijgbaar in de boekwinkel.Wel via : www.thijsheslenfeld.nl

Auteur

  • WaterTrends

Comments