Gill zeilkleding catalogus 2008

Gill, producent van zeilkleding en toebehoren, heeft z'n nieuwe catalogus 2008 uit. In de kleurrijke 68 pagina’s tellende catalogus stelt Gill meer dan 120 nieuwigheden voor het zeilseizoen 2008 voor.

Nieuwe zeilvesten, zeilbroeken, zeilpakken, zeilschoenen, zeillaarzen, zeilhandschoenen, boven-, tussen- en onderkleding al dan niet in thermo uitvoering, fleecen, mutsen, petten, zonnebrillen… en dit zowel voor racers als cruisers hoog gezeten op hun zeiljachten, als voor de ‘natte broeken’ die het wat dichter bij het water gaan zoeken in hun zeilboten. ZeillaarzenOmdat we ergens moeten beginnen bij het voorstellen van de nieuwigheden van Gill zullen we van onder naar boven werken. Voor het zeilseizoen 2008 kan er gekozen worden uit maar liefst vijf nieuwe zeillaarzen en drie nieuwe zeilschoenen.

AdemendBij de zeillaarzen viel ons de ‘ademende’ zeillaars op. De ademende schoenen van Geox zijn ondertussen al genoegzaam bekend. Nu claimt ook Gill een ademende zeillaars in zijn assortiment te hebben. “Uitermate ademend, uitzonderlijke grip en door het model uiterst aangenaam om dragen”, omschrijft Gill zijn nieuwste zeillaars. Voor het ademend karakter van de laars zorgt het gebruik van eVent® membraan De zool werd vervaardigd uit een materiaal dat de naam Vibram meekreeg. Het materiaal zorgt voor een zeer goede grip en de tekening van de zool is zo ontworpen dat het water makkelijk wegstroomt van onder de zool. De laarstop werd dubbel verstevigd om het slijten tegen te gaan.De ademende laars van Gill is verkrijgbaar in de klassieke volledig lederen bruine uitvoering voor om en bij de 190 euro. Dezelfde zeillaars kan ook in de zwarte kevlar/leder uitvoering verkregen worden en zal dan zo’n 225 euro gaan kosten. Beide zeillaarzen zijn verkrijgbaar vanaf schoenmaat 39 tot 47.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments