X-Treme 25 sportboot wordt 'Made in Holland'

X-Treme 25Reeds 14 stuks zijn er van de X-Treme 25 sportboot verkocht en dat is voor G-Force Yachts buiten verwachting. G-Force Yachts is daarom de laatste maanden op de shop geweest voor een nieuwe productiepartner en die hebben ze gevonden in Breskens (NED), bij Standfast Yachts.

Midden december moeten de mallen en al het productiemateriaal vanuit Zuid Afrika overkomen en dan kan de bouw 'Made in Holland' beginnen.

De eerste 2 X-Treme 25's die Standfast gaat bouwen gaan naar Italië en Zwitserland en de derde is ... voor België!

Jan Goderis van Jag Marine, de Belgische G-Force yachts importeur, heeft ons uitgenodigd om in januari naar de bouw van dit nifty speelgoed te komen kijken en dat gaan we zeker doen. We houden jullie op de hoogte.

www.g-forceyachts.com

Zie ook: X-Treme 25: nieuwe sportboot van G-Force Yachts

Auteur

  • admin

Comments