B&G introduceert nieuwe RaceVision 3000

RaceVision 3000B&G introduceert hun nieuwe draadloze, draagbare, On-Deck, tactische navigatie pc. De RaceVision 3000 is gebouwd op de vorige versies van de RaceVision serie die op we op menig cruiser-racer en top notch zeiljacht aantreffen. De RaceVision 3000 is ontworpen om aan de hoge eisen van wedstrijdzeilers te voldoen.

De nieuwe tactische pc heeft een gesofisticeerde heavy-duty verschijning en moet goed in de hand liggen met haar beperkt gewicht van 1,8kg.

De RaceVision 3000 heeft ook de laatste versie van B&G's Deckman Tactical software aan boord, versie 8.2 ondertussen, met geïntegreerde meteo data van GRIB.US

De RaceVision 3000 is verkrijgbaar in 2 versie, één met een Bluetooth Wireless poort en één met een Wireless LAN installatie. Wel zonde dat er een keuze gemaakt moet worden, wij hadden liever gezien dat Bluetooth en Wireless LAN in één apparaat verwerkt zit.

Benodigdheden om aan te sluiten:

  • B&G WTP2 or H3000
  • 12V DC 4A voeding.

www.bandg.com

Auteur

  • admin

Comments