SailTime breidt mogelijkheden voor 2008 verder uit

SailTimeSailTime Plus Membership verlegt grenzen.

In 2008 breidt SailTime zijn mogelijkheden voor klanten verder uit. In het Franse Antibes gaan de deuren van een SailTime-vestiging open en ook in Groot-Brittannië komen er nog vier nieuwe locaties bij. De Nederlandse en Belgische members kunnen daarvan gebruik maken dankzij het nieuwe SailTime Plus Membership. Dat biedt toegang tot andere schepen uit de SailTime-vloot.

Voor het SailTime Plus Membership betalen de leden eenmalig inschrijfgeld. “Verder geldt uiteraard het lokale membertarief voor de betreffende boot”, vult Ragnar Koot van SailTime Holland aan. “Zo kunnen ze gedurende het jaar voordelig en met goed onderhouden jachten op andere locaties zeilen. Antibes aan de Côte d’Azur is natuurlijk een heel aantrekkelijke bestemming. Bijkomend voordeel van het plus membership is dat het de bestaande members ook de mogelijkheid biedt om een keer langer dan één week met het ‘eigen’ schip op pad te gaan. We zien dat members soms ook kiezen voor een vaarvakantie in eigen land in plaats van Griekenland of Kroatië.”

Veranderingen in 2008

De maandtarieven voor de schepen gaan, na twee jaar ongewijzigd te zijn, iets omhoog. Het laagste tarief, voor de Oceanis 323 in Enkhuizen, bedraagt volgend jaar 325 euro. Voor de Oceanis 343 geldt dan de prijs van 389 euro. De genoemde bedragen zijn inclusief alles, dus er komen geen extra kosten voor winterstalling, verzekering, jachthaven of onderhoud bij.

Members krijgen vanaf 2008 twee hele dagen instructie op hun eigen boot. Het eenmalige inschrijfgeld voor het lidmaatschap van SailTime bedraagt daarom voortaan 750 euro. Koot “We hebben gemerkt dat er vaak behoefte is aan wat meer begeleiding. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten vertrouwen in het schip en hun eigen zeil- en manoeuvreercapaciteiten hebben alvorens ze zelfstandig uitvaren.” Tegelijk met het inschrijfgeld betalen nieuwe members een bedrag van 250 euro als bijdrage aan de versnelde slijtage van boot en inventaris.

Ieder lid kan per maand minstens zeven dagdelen varen, die flexibel kunnen worden opgenomen. Daarnaast kunnen members als de boot op korte termijn niet is gereserveerd, gratis extra dagen bijboeken. Het lidmaatschap of abonnement gaat per twaalf maanden.

SailTime International

SailTime Holland is een zelfstandig onderdeel van de internationale SailTime® Licensing Group. Het initiatief kwam in 2001 in Amerika tot stand. Daar zijn inmiddels meer dan veertig vestigingen operationeel. Groot-Brittannië telt er zeven en verdere uitbreiding op het Europese vasteland is in voorbereiding.

www.sailtime.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments