Plastimo Reddingsvlot Transocean ISO 9650-1

Het Plastimo Reddingsvlot Transocean ISO 9650-1 is een reddingsvlot voor groot water en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: in tas of container en in 4 of 12-persoons uitvoering.

Dit reddingsvlot is volgens Plastimo ontworpen voor extreme omstandigheden. Meerdere grote ballastzakken, groot uitgevoerd drijfanker, opblaastemperatuur al vanaf -15°C (groep A), dubbele isolerende bodem, fluorescerend oranje volautomatische opblazende tent, 4.3 cd. noodbuitenlicht, radar- en licht-reflecterende tapes.

Het Transocean ISO 9650-1 vlot is voorzien van een verzwaarde omkeerbare instap-ladder en extra grijphendel binnenin om het aan boord gaan te vergemakkelijken. Dit systeem maakt het mogelijk om jezelf omhoog te trekken en om vervolgens gemakkelijk in het vlot te komen. in het geval dat het reddingsvlot ondersteboven wordt opgeblazen, zal de instapladder gewoonweg omkeren waardoor de drenkeling gemakkelijk op het gekapseisde vlot kan klimmen om het om te keren.

In het voorjaar wordt de ISAF-uitvoering van dit vlot verwacht. Dit vlot voldoet dan teven aan de strenge ISAF-eisen voor grote offshore zeilwedstrijden.

Prijsindicatie: € 2.100 

Labels

Auteur

  • admin

Comments