Sturiër Yachts introduceert motorjacht met FlyBridge

Sturiër 675 FBSturiër 675 FB“Met de nieuwe Sturiër 600 FB (FlyBridge) en 675 FB introduceert Sturiër Yachts een nieuwe lijn motorjachten, die veel binnen- en buitenruimte met mooie ronde lijnen combineert. De jachten hebben een chique, stoere uitstraling, waarbij de nadruk op goede vaareigenschappen is gelegd. Door de beperkte hoogte behouden de innovatieve jachten de prettige zeegaande vaareigenschappen die Sturiërs kenmerken",  luidt het bij "Volharding Staveren" Shipyard in het Friese stadje Stavoren.

We laten de ontwerpers zelf aan het woord: "Het nieuwe concept biedt met name veel extra buitenruimte. Het zonnedek van de 675 FB is maar liefst 40 m2 groot. De Rib van de Sturiër 600 en 675 FB ligt op het zonnedek en kan met een speciale kraan te water worden gelaten."

Whirlpool“Het interieur van de 600 en 675 FB wordt gekenmerkt door veel ruimte en een hoog afwerkingsniveau. Benedendeks bevinden zich 2 riante tweepersoonshutten met badkamer. Alles is er aan gedaan om het de eigenaar en zijn gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Zo is er een grote whirlpool te vinden. Achterin is een 2 persoonshut met een aparte ingang. Deze hut is geschikt als luxueuze personeelshut. Ook de huishoudelijke apparatuur zoals wasmachine en droger bevinden zich onderdeks.”

Ruimte alom“Bovendeks is het interieur heerlijk licht door het grote raamoppervlak. De gezellige salon, de luxe open keuken, de bar en de fraaie eettafel zijn allemaal in één grote ruimte gesitueerd, zodat een heerlijk ruimtelijk gevoel wordt gecreëerd. De stuurstand heeft twee riante stuurstoelen. Het dashboard is state-off-the-art. Vanaf deze plek dit riante jacht besturen is een fantastische belevenis, met name door de optimale controle over het jacht in alle omstandigheden.”

“Binnenkort wordt ook een 780 FB ontwikkeld. Het is nog te vroeg om hier nadere informatie over te geven. We houden u op de hoogte! De eerste Sturiër 600 FB en Sturiër 675 FB zullen naar verwachting in 2008 leverbaar zijn.”

Wie het volledige gamma van deze motorjachtbouwers uit Friesland wil ontdekken:

www.sturier.nl

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments