Genieten van een wellness whirlpool op je motorjacht

ClimaWorld Mosaic RotondoClimaWorld Mosaic Rotondo

Wanneer men bij ClimaWorld, met vestigingen in Knokke-Heist en Utrecht echter spreekt over een spa dan heeft men het er wel over zo'n zalige deugddoende wellness whirlpool.

U kan nu ook op het dek van uw boot van dit opperste genot genieten. ClimaWorld werkte onlangs een "Mosaic Rotondo" met een diameter van 236 cm en 95 centimeter hoog in op het dek van een motorjacht. (foto)

Het behoeft echt niet veel verbeelding om u al snel Neptunus te wanen in dit Romeins model met ergonomische zitbanken dat plaats biedt aan acht personen.

Hoeveel multi-hydrotherapie turbojets met inox afwerking u uw lichaam laat beroeren, is naar keuze. Dit wellnessbad is uitgevoerd in gehard Briare-porselein en is te verkrijgen in 36 kleuren. Het bekende Franse porselein is bestand tegen alle waterbehandelingstechnieken.

De reiniging gebeurt door middel van een filterpomp met patroon- of zandfilter. Verder doen een skimmer en lage wandafzuiging de rest.

StandaardOnderwaterverlichting, schakelaar met timerfunctie, elektrisch verwarmingselement of warmtewisselaar.

OptieDeluxe LED-verlichting, roestvrij stalen handgrepen, chloordoseerapparaat, zoutelektrolyse, UVC waterbehandeling en automatische vulling.

Voor prijzen en info kan u terecht bij ClimaWorld in Knokke-Heist en in Utrecht

Auteur

  • WaterTrends

Comments