Angelina Jolie en Brad Pitt bestellen zich 125 meter superjacht

Angelina Jolie en Brad Pitt hebben zich een superjacht gekocht. Volgens Italiaanse bronnen hebben Brangelina zich bij de Italiaanse Privilege Yard werf een motorjacht besteld van 125 meter lang. Bronnen uit Hollywood, die het nochtans vaak veel groter zien, hebben het dan weer over een motorjacht van slechts 85 meter.

Ook het prijskaartje dat aan dit luxe megajacht hangt varieert van bron tot bron. Hebben de ene het over 100 miljoen euro, dan wordt door anderen weer 200 miljoen euro gefluisterd en zelfs 300 miljoen euro werd al eens vernoemd.

De foto hierboven is niet het nog te bouwen Jolie-Pitt jacht, maar de roemrijk Kalizma. Een andere superjacht dat Pitt in 2004 kocht voor zijn toenmalige grote liefde Jennifer Aliston. Hoe het dat schip en het toenmalige huwelijksbootje van Pitt en Aliston is vergaan, leest u verderop.

SuperjachtBotenbouwer Mario La Via ontkent niet dat er recentelijk vier superjachten werden besteld bij Privilege Yard. Het gaat de werf in het Italiaanse Civitavecchia nabij Rome blijkbaar voor de wind. Er werden maar liefst twee motorjachten van 85 meter besteld en twee van 125 meter. Mario wil echter niet bevestigen of Brangelina de toekomstige eigenaars zullen worden van één van de megajachten.

Ruim...Hoe het ook zij, voor het koppel dat duidelijk tevreden is met hun aankoop en voor hun vip-gasten zijn twee appartementen voorzien van 300 m² elk. Daarnaast is er op het drie deks motorjacht nog ruimte ten over voor twee gastenverblijven van 150 m². Een zwembad mag zeker ook niet ontbreken. Verder nog een helikopterplatform en ruimte om een speedboot of twee te stallen. Ook een onderzeeër die tot 300 meter diepte kan afzakken, staat op het verlanglijstje van Jolie en Pitt.

KalizmaHet is maar te hopen dat dit boten verhaal goed afloopt voor het koppel Pitt en Jolie. Brad Pitt heeft duidelijk iets met water en superjachten. In 2004 kocht hij van Richard Burton de Kalizma over. Het prachtige 165-voet jacht waar Richard Burton en Elisabeth Taylor elkaar nog liefkoosden, bracht Pitt niet veel geluk. Of misschien juist wel. We zouden het de man zelf moeten kunnen vragen.Pitt kocht de Kalizma voor zijn toenmalige grote liefde Jennifer Aliston. Kort nadien zonk echter hun huwelijksbootje…

De Kalizma kan trouwens nog gecharterd worden om er de Griekse wateren mee te bevaren.

Even geduldBrad en Angelina zullen nog even moeten wachten eer ze kunnen gaan spelevaren. De tewaterlating van de “Jolie-Pitt” is voorzien voor juli 2009. Allereerst moet de eerste steen nog gelegd worden van de nog volledig nieuw te bouwen werf van Privilege Yard.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments