Watersport Totaal & Maritieme Dagen Zeeland

Watersport Totaal en Maritieme dagen Zeeland flyerDe tweede editie van Watersport Totaal & Maritieme Dagen Zeeland zal dit jaar wederom in het paasweekend (7-8-9 april) gehouden worden. In de gerenoveerde Zeelandhallen zal vraag en aanbod op het gebied van varen, vissen en duiken samen komen om het watersportseizoen te openen.

Indoor wakeboarding, een primeur voor deze watersportbeurs

Tijdens de beurs “Watersport Totaal & Maritieme Dagen Zeeland” zal er gelijktijdig een sportief indoor evenement plaatsvinden, namelijk de Internationaal kampioenschappen wakeboarden met wedstrijden en demonstraties door nationale en internationale kampioenen. Grote namen zoals Michael Timmers, Abel Vegter, Rens Cozijn en Danny Sturm, Maxine Sapullete, Tom van de Kerkhof en Marcel Doorgeest, Michael Callebert, Julian Bonnet en nog vele anderen, in totaal 15, zullen aanwezig zijn en hun kunsten vertonen.

Een bassin met de royale afmeting van 60 x 33 meter in de nieuwe hal van de Zeelandhallen zal de plaats zijn waarin dit driedaagse spektakel zal plaatsvinden. Ook zullen zaterdag de Perrucikappers akte de presence geven en uw kapsel in wakeboardstijl aanpassen.

Behoudens het unieke indoorwakeboarding, zijn er naast het programma op het gebied van de surf- en zeilsport, van sloep tot motorjacht, vis- en duiksport nog diverse andere noviteiten te zien zijn zoals: jetski demonstraties, miniboten in een tweede bassin, demonstraties en voorlichting over roeien en kanovaren. Kortom: teveel om op te noemen aan activiteiten, de deelnemers met hun producten en alles wat verder te maken heeft met “op en rond het water”.

www.zeelandhallen.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments