Wauquiez viert 100ste Centurion 40s

Groot feest afgelopen vrijdag 11 mei op de werf van zeiljachtenbouwer Wauquiez in Neuville-en-Ferrain net over de Frans-Belgische grens nabij Rijsel.

Al het personeel was er verzameld rond het testbassin om het glas te heffen op de 100ste Centurion 40s.

Het 12,55 meter lange en 3,85 meter brede zeiljacht , ontworpen door Berret / Racoupeau Yacht Design, vertrekt eerstdaags naar zijn eigenaars in de buurt van de Italiaanse hoofdstad Rome.Het personeel hield er aan om nu eens een niet alledaagse groepsfoto te maken, maar wel een zoals in de reclamefilmpjes. Samen vormden ze de W van Wauquiez. Ze zijn er dan ook fier op dat zij mochten meewerken aan de bouw van de 100ste Centurion 40s.

Wauquiez omschrijft zijn Centurion 40s als: Een luxueus snel zeiljacht. Getrouw aan de Centurion geest getuigt de 40s doorheen zijn lijnen en de luxe afwerking in Birmaanse teak van een tijdloze elegantie.

www.wauquiez.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments