Harken Reflex Performance handschoenen voor wedstrijdzeilers

Dankzij de nieuwe Harken Reflex Performance handschoenen kunnen wedstrijdzeilers aan boord vingervlug de lijnen bedienen. De vormgeving en gebruikte materialen passen bij veeleisende gebruikers, voor wie duurzaamheid en flexibiliteit tellen.

Door de toepassing van het synthetische leer ‘Black Magic’ aan de palmzijde van de handschoen, ontstaat er bovendien een stevige grip.

De Nederlandse distributeur On Deck biedt het product in twee varianten en in zes maten aan.

De consument heeft de keuze tussen lange (38,95 euro winkelprijs) en driekwart vingers (36,95 euro winkelprijs.

Het gebruikersgemak begint bij het aantrekken, waarbij een makkelijk lipje aan de binnenzijde van de pols een handje helpt. De bovenzijde van de handschoen is voorzien van een gaasachtige stof voor de ventilerende werking. De vingertoppen zijn versterkt en aan de palmzijde naadloos, wat de bewegelijkheid bevordert.

Het starthorloge zit ook niet meer in de weg, want daarvoor is de speciale uitsnit bij de pols bedoeld. “Dit zijn nou echt comfortabele zeilhandschoenen, die bovendien sterk en zeer functioneel zijn. Ze zijn niet voor niets geliefd bij toppers”, aldus Jochem Urban van On Deck.

Labels

Auteur

  • admin

Comments