Jeanneau lanceert zes nieuwe Prestige motorjachten

Op acht jaar tijd heeft de Franse jachtenbouwer Jeanneau meer dan 2.000 Prestige motorjachten gebouwd. Jeanneau wil het de komende jaren nog beter doen en kondigt aan maar liefst zes nieuwe Prestige motorjachten te gaan bouwen.In september al wordt de Prestige 42 Sport Top voorgesteld in Cannes en Southampton. In januari van volgend jaar wordt de nieuwe Prestige 38 S voorgesteld op de London Boat Show. De Prestige 50 Flybridge wordt verwacht in de zomer van 2008, gevolgd door de Prestige Flybridge 3 cabine uitvoering, de Prestige 36 Flybridge editie 2008 en de Prestige 30 S editie 2008.

First things first: de Prestige 42 SDe 370 pk sterke Volvo IPS motor zal de 13.36 meter lange en 4.16 meter brede Prestige 42 S, die toch goed is voor een gewicht van 9,3 ton, met het grootste gemak voortstuwen.Met een druk op de knop zal de Sport Top weggeschoven kunnen worden om plaats te maken voor de zon.Onderdeks naast een ruim comfortabel salon ook twee cabines, goed voor 4 slaapplaatsen en twee douchecellen. In het salon kunnen ook nog twee personen te slapen worden gelegd.Jeanneau verwacht met de Prestige 42 S zich een plaats te kunnen veroveren tussen de 40 - 45 sport tops.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments