Harken zonnebrillen: nieuwe serie voor watersporters

Harken claimt met zijn nieuwe serie zonnebrillen de watersporter een goed zicht te bieden. Of het nou om fel zomerlicht of een laaghangende winterzon gaat, de kwalitatief hoogwaardige, gepolariseerde lenzen geven een heldere blik.

Ze reduceren de schittering op het water tot vrijwel nihil. Daarnaast beschermen ze de ogen voor 100% tegen ultraviolet licht.SterkDe Nylon Grilamid® monturen zijn flexibel, sterk en bieden een goede pasvorm, zodat wind en water moeilijk het gezichtsveld kunnen bereiken. De gepolariseerde lenzen van de nieuwe serie Harken zonnebrillen zijn gemaakt van impactbestendig polycarbonate.

WaterafstotendDankzij de kegelvorm in de lens vermindert de vervorming van het beeld en raken de ogen minder snel vermoeid. In het heetst van de strijd wil het zicht door een zonnebril nog wel eens vertroebelen door opspattend water. De nieuwe Harken-modellen zijn daarom voorzien van de hydrophobic coating. Die stoot de waterdruppels juist af, waardoor ze niet op de lens blijven liggen. De anti-kras coating beschermt de oppervlakte tegen beschadigingen.Goed zichtDit alles draagt bij aan een helder en smetteloos zicht. De spiegelcoating helpt in de strijd tegen glinstering en de anti-reflective coating zorgt er tenslotte voor dat de watersporter geen last heeft van reflecties. De adviesverkoopprijzen (inclusief BTW) liggen tussen de 99,- en 109,- euro.www.harkensailinggear.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments