Een Alfa Romeo van 3,9 miljoen euro

Toch wat veel geld 3,9 miljoen euro voor een Alfa Romeo, horen we u denken. Gelijk heeft u wanneer we het over de vierwielers van Italiaanse makelij zouden hebben. We hebben het hier echter over dé Alfa Romeo. Het 30 meter lange super wedstrijdzeiljacht van eigenaar en schipper Neville Crichton. De man zette laatst nog met zijn Alfa Romeo de Maxi Yacht Rolex Cup op zijn naam.Voor 3,9 miljoen euro heeft u wel een exclusief super snel zeiljacht dat in perfecte staat verkeerd en vervaardigd werd in carbon. Vergeten we volledigheidshalve ook niet dat u er twee containers vol met reserveonderdelen en zeilen bij krijgt.Wil u toch geen kat in de zak kopen en u wat beter informeren alvorens toe te happen dan kan u terecht op : www.alfaromeo.com.au/maxiyachtGeïnteresseerden kunnen een beleefde mail sturen naar: sreeve@ateco.com.au

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments