Fuel Safe Spider van Vetus stopt brandstofdiefstal

Fuel Safe Spider van Vetus stopt brandstofdiefstalIn de sector “handige en praktische accessoires” komt VETUS nu met een beveiligingsapparaatje tegen diefstal van brandstof uit de tank, dat dusdanig inventief is dat er inmiddels patent op is aangevraagd.

Feit is dat de brandstofprijzen tot exorbitante hoogte stijgen en dat het daarom voor dieven steeds aantrekkelijker wordt met een hevelslang via de dekdop uit “andermans vaatje” te tappen. VETUS heeft daartegen nu een volkomen afdoende bescherming op de markt gebracht.

Deze “Fuel Safe Spider” kan eenvoudig worden aangebracht met behulp van het eigen verpakkingsmateriaal als inbrenghuls, zonder dat er ook maar iets gedemonteerd behoeft te worden. Dit synthetisch vernuft is geschikt voor brandstof vulslang van 38 en van 51 mm en is zowel benzine- als dieseloliebestendig.

www.vetus.nl

Auteur

  • admin

Comments