West Yachting te Workum nieuwe importeur Hanse zeiljachten

Hanse 470West Yachting heeft na het faillissement van Hetterschijt Hanse Zeiljachten B.V. in Medemblik het exclusieve importeurschap van Hanse Zeiljachten voor Nederland gekregen. West Yachting is een dochteronderneming van het Duitse Hanse Vertrieb West GmbH met een vestiging in Workum (Friesland). Deze Duitse dealer bediende al Duitse klanten vanuit Workum. Volgend voorjaar wordt een tweede filiaal in het zuiden van het land geopend.

Het verkoopteam van West Yachting heeft zijn voetsporen in de Nederlandse- en Duitse zeilwereld verdiend. De medewerkers hebben stuk voor stuk veel ervaring met het Hanse concept.
Hanse Zeiljachten zijn moderne zeiljachten die volgens de laatste technieken in Greifswald (Duitsland) worden gebouwd.

De zeiljachten zijn door het bekende ontwerpersduo Judel en Vrolijk ontworpen. Dat staat garant voor een eigentijds ontwerp met een herkenbare uitstraling. Uniek is dat alle typen over het zogenaamde keerfoksysteem beschikken.

Hanse zeiljachten zijn er vanaf 32 voet. De 630 is met haar 19 meter lengte het grootste type. De prijzen variëren van 60.800 tot 730.000 euro. (exclusief btw).

In de ruime showroom in Workum zijn veel modellen te bezichtigen. Het exclusieve dealerschap van West Yachting voor de Hanse zeiljachten is voor maritiem Workum een grote aanwinst.

Website: www.westyachting.nl

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments