AdvanSea vervangt Navman in Plastimo assortiment

advanSeaAdvanSea is het nieuwe merk voor navigatie-elektronica in het assortiment van Plastimo en vervangt de Navman range die geleidelijk van de markt zal verdwijnen. Op 18 november werd op de METS in Amsterdam het nieuwe merk geïntroduceerd en werden de eerste producten getoond.

Onder de naam advanSea komt Plastimo volgend voorjaar eerst met een serie navigatie-instrumenten bestaande uit een log-snelheidsmeter, een dieptemeter, een combi instrument en twee windinstrumenten. Tegelijkertijd wordt een drietal GPS kaartplotters geïntroduceerd. Later in het jaar worden meer producten aan het assortiment toegevoegd.

De navigatie-instrumenten van advanSea onderscheiden zich door de eenvoudige bediening en het grote LCD display dat ook onder een schuine hoek goed af te lezen is. De GPS kaartplotters beschikken over de meest recente technologie zoals AIS en NMEA-2000 maar zijn tegelijk gemakkelijk te bedienen dankzij de overzichtelijke menustructuur met pictogrammen.

AdvanSea is het resultaat van jarenlange ervaring op het gebied van navigatie-elektronica gecombineerd met innovatief productdesign.

Plastimo en AdvanSea zijn onderdeel van de Navimo Group, de grootste fabrikant en distributeur van watersportartikelen in Europa.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments