Start Round Britain 2008 - ook jij kan erbij zijn op 21 Juni

Power boatsOp 21 Juni zal het startschot gegeven worden voor de “ROUND BRITAIN” ook wel de race van de eeuw genoemd. Een 60 tal deelnemers uit verschillende landen zullen deze endurance van 1600 zeemijl (2575 km) afleggen in 10 etappes rond Engeland.

Ook de Belgische powerboatracer Gino Passchier van Flanders Offshore Racing, de racing division van Brugge Marine Center, neemt deel aan deze uitputtingsslag en zal de 42 ft Panthera trottelen voor het Duitse SEAREX team.

Uiteraard willen we aanwezig zijn bij het startschot op 21 Juni en steken we het kanaal over op 20 juni. Ook jij kan er bij zijn !

Programma:

20 juni: Vertrek voorzien vanuit Nieuwpoort rond 09.00 uur met onze Osprey Condor en een aantal Capelli’s 770 & 900 naargelang inschrijvingen, aankomst voorzien te Brighton rond 15.00 uur rekeninghoudend met de weersverwachtingen. Na wat kuieren in de haven en de nodige biertjes zonder kraag geconsumeerd te hebben overnachten we te Brighton.

21 juni: Na een stevig engels ontbijt bereiden we ons voor om met onze vloot richting Portsmouth te varen waar alle aanwezige teams zich gereedmaken voor de eerste etappe Round Britain. We volgen de start naast de startlijn en zullen getuige zijn van een spectaculaire vloot van meer dan 100 boten. Na de start maken we ons klaar om terug het kanaal te kruisen richting Nieuwpoort.

Participeren en inschrijvingen voor 20 April! €425 per persoon

Inbegrepen zijn:

  • Overtocht Nieuwpoort –
  • Brighton
  • Overnachting met ontbijt te Brighton
  • Brighton – Portsmouth
  • Overtocht Portsmouth – Nieuwpoort
  • Huur Rib’s + Fuel

Graag bevestiging indien interesse voor 20 April via email of telefonisch
Email: info@bruggemarinecenter.com
Tel: +32 50313587 Mobiel: +32 472474198

Meer info: www.roundbritainrace.co.uk

Auteur

  • admin

Comments