Leijstra Jachten met Ardea 34 op Yacht Vision Boatshow

Leijstra Jachten uit het Nederlandse Grou zal tijdens de komende Yacht Vision Boatshow, die van 21 t/m 26 mei loopt in de Bataviahaven in Lelystad, exclusief uitpakken met het nieuwe Noorse motorjacht de Ardea 34.

“Er is duidelijk behoefte naar snelvarende polyester schepen boven de 10 meter. Snel, om in een geringe tijd toch een groot vaargebied te kunnen bevaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een weekendje IJsselmeer of Waddenzee. Polyester, vanwege het geringe onderhoud”, weet Wiebe Leijstra.

De Ardea 34 speelt in op de trend dat mensen er steeds vaker korte periodes op uit willen trekken, waarbij duidelijk behoefte is aan een actieve en sportieve manier van watersport. Anderzijds is comfort en ruimte van belang voor diegenen die kiezen voor een lang verblijf aan boord, bijvoorbeeld bij tochten door geheel Europa. Met de doorvaarthoogte is rekening gehouden met de bruggen in Frankrijk.

Technische gegevens
Afmetingen: 10.20 x 3.50 x 1.00 m
CE: B
Kruiphoogte: 2.95
Stahoogte: 2.00
Dieseltanks: 2x 320 ltr.
Watertanks 2x 120 ltr.
Vuilwatertank: 120 ltr.
Gewicht: 5500 kg
Slaapplaatsen: 2+2 of 3+2
Motoren: 135 t/m. 440 pk.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments