Bavaria 43cruiser

Bavaria stelt met naar eigen zeggen "gepaste trots en fierheid“ de Bavaria 43cruiser voor. Bavaria’s nieuwste zeiljacht moet de Bavaria 42cruiser gaan vervangen.
„Een nog mooier ontwerp dan de 42c en met tal van verbeteringen“, luidt het bij Bavaria.

De 43cruiser kreeg ondermeer een ruimer zwemplatform mee en genoeg opbergruimte om een reddingsvlot mee te nemen. De kuip is ruimer dan bij de 42cruiser en biedt plaats aan een ruime tafel en twee stuurwielen die maken dat de nieuwe Bavaria 43cruiser makelijk te bezeilen en manoeuvreren valt.

Niet minder dan 8 luiken en ramen zorgen er voor dat men benedendeks in het licht en de frisse, verse lucht baadt. De Bavaria 43cruiser beschikt over een ruim salon. De kaarttafel is hertekend en uitermate geschikt voor het gebruik van zowel een laptop of de oude getrouwe zeekaarten. In de keuken is veel aandacht geschonken aan voldoende opbergruimte.

De nieuwe Bavaria 43cruiser kost in basisuitvoering 124.556 euro.

bavaria-yachtbau

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments