Introductie Runabout MV Yachts

Het Nederlandse MV Yachts introduceert de komende maanden op diverse nationale en internationale beurzen haar nieuwste model: Runabout.

De Runabout is een elegant vaartuig, gebaseerd op de herkenbare MV Yachts "lobsterboat" lijnen die zij als eerste op de Nederlandse wateren herintroduceerde. Sinds deze introductie heeft het segment, dan veelal wordt aangeduid met ‘tenders”, een enorme vlucht genomen. Het zijn stijlvolle vaartuigen die door een groot publiek worden gewaardeerd, maar zeker ook door de meer ervaren watersporter.

“De Runabout is een in Nederland bij Independent Yacht Builders Group gebouwde composiete tender en is herkenbaar door een gestileerde prachtige raampartij. De tender heeft een voorin een cabine om in te kunnen overnachten. In de kuip is voldoende ruimte voor meerdere gezinnen als gast. Uiteraard beschikt deze MV Yachts standaard over alle voor de handliggende accessoires, zoals een afsluitbaar toilet en koeling, zodat een trip niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel is. Of u nu even over de Vecht wilt varen of een oversteek naar de Waddeneilanden wilt maken, met een tender behoort dit allemaal tot de mogelijkheden”, omschrijft MV Yachts haar nieuwste.

Door kennis te maken met MV Yachts, maakt u kennis met het fenomeen dat Dutch Design & Dutch Build gecombineerd kan worden met een zeer reële kwaliteits- en prijsverhouding.

Standaard wordt de Runabout compleet uitgerust. De prijs is vanaf € 119.900 inclusief BTW.

Overige specificaties:
- Lengte over Alles: 9 meter
- Maximale breedte: 2,65 meter
- Diepgang: 0,64 meter
- Waterverplaatsing: maximaal 3,5 ton

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments