Deense Nordship weer vertegenwoordigd in Nederland

DS 43Vanaf 1 januari 2009 is de Deense bouwer van kwaliteitsjachten, Nordship, weer vertegenwoordigd in Nederland. Per die datum verkoopt Nordship Nederland BV in overeenkomst de Nordship lijn. De op het Deense vasteland gelegen werf bouwt met de beste materialen compromisloze deksalonjachten van 35 tot 43 voet. Door de ambachtelijke werkwijze heeft de koper alle mogelijkheden de boot aan zijn wensen aan te passen.

De uitstekende zeilende jachten van Nordship zijn zonder uitzondering ontworpen in CE categorie A. Ze zijn bij uitstek geschikt om door een kleine (tweehoofdige) bemanning te worden gevaren en door het deksalon ontwerp bijzonder ruim en licht voor de lengtemaat.

Nordship Nederland is meteen vertegenwoordigd op Boot Düsseldorf van 17 tot en met 24 januari in hall 16/D41

Nordship Nederland BV i.o. is gevestigd aan de Obrechtsingel 10, 5262 HZ Vught. E-mail: info@nordship.nl, Website: www.nordship.nl.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments