Zeezeilschool Scheveningen organiseert lezing verfsystemen, antifouling en onderhoud

Ook weer klussen aan uw boot? Opnieuw in de lak en antifouling. Hoe ga je daar mee aan de gang. Wat is de goede ondergrond, hoe ga je om met oude laklagen, wat is de goede voorbehandeling, osmose herkennen en aanpakken? Op 12 februari gaat om 20u00 bij de Zeezeilschool te Scheveningen een lezing door die op al deze onderwerpen ingaat. Deze lezing wordt gegeven door Co van Gameren in samenwerking met AkzoNobel Yachtpaints.

Elke booteigenaar heeft daar mee te maken of het nu polyester, hout, staal of aluminium is. Belangrijk is de bescherming en het onderhoud van het bovenwater en onderwaterdeel. AkzoNobel Yachtpaints is de producent van de merken Sikkens-en International Paint. De lezing gaat in op ondergronden, voorbehandelingen en verfsystemen, verwerkingsomstandigheden, osmose, antifouling en reparaties/onderhoud. Een must voor mensen die van tijd tot tijd zelf aan hun boot klussen. Met nuttige tips! En u kunt al uw vragen kwijt.

Watersport Vrolijk is ook aanwezig met een assortiment van Akzoproducten. Tot een bepaalde tijd krijgt u bij hun 25% korting bij de aanschaf van deze producten.

Aanmelden voor de lezing kan men hier.

www.zeezeilschool.nl

Auteur

  • WaterTrends

Comments