Drie ondernemers onder één dak in Brouwershaven

Drie ondernemers onder één dak in BrouwershavenDrie ondernemers onder één dak in Brouwershaven. A.s. zaterdag 28 november gaan de deuren open van De Loods. Vanaf dan werken drie ondernemers vanuit het pand aan Haven Noordzijde 36. Het gaat om Roald Schröder, Bas van Toor en Twan Hanse.

Schröder Jachtservice, van Roald Schröder, is gespecialiseerd in jachtelektronica.

Bas van Toor is een ervaren zeilmaker die zich met zijn bedrijf Bas Sails toelegt op het repareren van zowel jacht- als kitezeilen, verder is hij gespecialiseerd in canvaswerk, zoals afdekzeilen en hoezen.

Twan Hanse is eigenaar van het bedrijf Faber + Münker Benelux en hij importeert jachtzeilen uit Kiel in Duitsland.

Hoe ze op het idee gekomen zijn om alle drie vanuit hetzelfde pand te gaan werken? Tja, daar moet Twan Hanse even over nadenken: "Het wereldje is eigenlijk heel klein. We kwamen elkaar regelmatig tegen en op een gegeven moment is er een samenwerking uit ontstaan."

Volgens Hanse heeft het veel voordelen om zo'n samenwerking aan te gaan." Doordat we alle drie dezelfde klanten bedienen is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te zorgen dat de deuren van De Loods overdag altijd open zijn", stelt Hanse. "Onze grote kracht is service. Wij gaan uit van de wensen van de klant".

Meer informatie is te vinden op www.de-loods.com

Auteur

  • admin

Comments