METS 2009 bevestigt koppositie voor exposanten

METS 2009 bevestigt koppositie voor exposantenExposanten hebben het volste vertrouwen in METS 2009 (17-18-19 november), ’s werelds grootste vakbeurs voor uitrustingen, materialen en systemen voor de internationale pleziervaart. Er is inmiddels vrijwel evenveel standruimte verkocht als bij de vorige editie van de beurs. Naast 1.000 oud exposanten verwelkomt METS dit jaar ook zo’n 150 nieuwe bedrijven. Plaatsvervangend METS product manager, Sarah Westdijk, is blij met de positieve reacties van de deelnemers.

“Wij zijn trots op dit resultaat. Zeker als je hoort dat exposanten bezuinigd hebben op andere beurzen en marketingactiviteiten en aangeven dat METS juist nu het verschil kan maken tussen een moeilijk en een onmogelijk jaar."

Een stevig fundament van terugkerende exposanten geeft samen met het grote aantal nieuwe bedrijven voor 2009 een duidelijk signaal af van de grote waarde die METS en het SuperYacht Pavilion internationaal geniet. In de METS hallen komen de nieuwe deelnemers vooral uit Italië, China, de VS, Frankrijk en Duitsland; nieuwe exposanten in het SuperYacht Pavilion

(SYP 2009) zijn hoofdzakelijk Nederlandse, Italiaanse en Amerikaanse bedrijven.

Exposanten én bezoekers van METS 2009 kunnen profiteren van de aantrekkelijke nieuwe indeling, met als middelpunt het nieuwe Elicium gebouw van de RAI met de DAME Presentatie en het Media Plaza. Het hele evenement vindt plaats in de hallen 1-5, 9, 10 en 11.

“Alle exposanten zijn nu volledig geïnformeerd over hun nieuwe locatie”, zo bevestigt Westdijk. “Het was niet altijd eenvoudig om zoveel bedrijven een nieuwe plaats te geven, maar de nieuwe indeling is goed ontvangen en geeft de beurs een schitterende nieuwe look.”

Over METS

METS, ’s werelds grootste vakbeurs voor uitrustingen, materialen en systemen voor de internationale pleziervaart, wordt georganiseerd door Amsterdam RAI in samenwerking met de International Council of Marine Industry Associations (ICOMIA). De vakbeurs richt zich op jachtbouwers, jachtontwerpers, reparateurs, distributeurs, dealers, groothandelaren, captains, jachthavenexploitanten en fabrikanten uit de hele wereld.

www.metstrade.com

Labels

Auteur

  • admin

Comments