Laser komt met nieuwe Harken schootblokken

Laser komt met nieuwe Harken schootblokkenVoor het eerst in dertig jaar komt Laser met nieuwe schootblokken. Het is de eerste update sinds het originele ontwerp van de Laser door de Canadese Bruce Kirby en Ian Bruce in 1970!
De Laser klasse is de grootste one design wedstrijdklasse in de wereld. De introductie van dit nieuwe onderdeel was dan ook een grootschalig project. De Internationale Laser Klasse, de Laser fabriek en Harken hebben samen zo’n 2 jaar aan de nieuwe schootblokken gewerkt.

De Harken schootblokken zijn gelagerd waardoor het veel lichter is om de schoot te bedienen. Vooral met licht weer is het zeer gemakkelijk om de schoot maximaal te vieren door de verminderde weerstand.

De Harken schootblokken zijn alleen te verkrijgen via de Laser importeur. Kijk voor meer informatie op www.sailcenter.nl of bel +31 (0) 36 540 88 95.

Auteur

  • admin

Comments