Nieuwe Contest 57CS met volle kracht vooruit

Nieuwe Contest 57CS met volle kracht vooruitDe bouw van de nieuwe Contest 57CS verloopt voorspoedig. Tijdens de afgelopen HISWA te water was er veel belangstelling van potentiële klanten voor het nieuwste ontwerp in de Contest-range. De snelle 57-voeter zal op de HISWA te water 2010 haar première beleven.

Om de eerste Contest 57CS op tijd af te kunnen leveren, moeten op de werf alle zeilen bijgezet worden. “De elegante romp en het strakke flush dek zijn inmiddels gebouwd en het lichte en ruime interieur moet eind augustus 2010 klaar zijn”, zegt Contest Yachts directeur Arjen Conijn. “Doordat we de bouw van onze jachten compleet in eigen hand houden, kunnen wij niet alleen topkwaliteit garanderen, maar ook onze planningen en beloftes aan de klant nakomen.”  

De 57CS is ontworpen door Georg Nissen, het interieur concept is van de hand van Birgit Schnaase. Zoals bij ieder Contest jacht wordt de exacte indeling in samenspraak met de eigenaar bepaald, evenals keuzeopties zoals bijvoorbeeld een zwemplatform.”
 
“Eén ding staat echter altijd vast, en dat is de performance waar de Contest jachten om bekend staan,” voegt Conijn toe. Verder is het ontwerp van de nieuwe 57CS er op gericht dat het schip vanuit de ruime kuip ook door slechts twee personen makkelijk gezeild kan worden.”

Labels

Auteur

  • admin

Comments