Belgian Boat Show 2010 preview

Belgian Boat ShowDe Belgian Boat Show verzamelt alle types van zowel open plezierboten als kajuitjachten, alle leveranciers van toebehoren, specialisten van snelle buitenboordmotoren en een gigantische variatie aan watersportartikelen. Van technische gadgets voor ervaren watersporters tot een unieke lifestyle voor waterliefhebbers. Kortom alles voor watersport, waterrecreatie en watertoerisme onder één dak.

Stap aan boord en laat je verleiden door het comfort, het bedieningsgemak en de vaareigenschappen. Nergens kan je zoveel over pleziervaart te weten komen. Deze aanloop tot een nieuw waterdynamisch vakantieseizoen mag niemand missen.

Enkele belangrijke trends:

  • De opkomst van de dayboat zeiljachten
  • De meest dynamische verdelers van zeiljachten tonen hun opmerkelijkste jachten
  • De Big Boat Boulevard met super-de-luxe halfglijders
  • Het grootste overzicht van alle toebehoren voor alle watersporttakken
  • De dynamiek van de grote watersportfederaties en hun toervaart afdelingen
  • Water en vaartoerisme groeit in bootkeuze en presenteert Kroatië, Azië en het varen dicht bij huis als piekbestemmingen
  • De belangrijkste merken van buitenboordmotoren en sportboten zijn present

De Belgian Boat Show is voor de 22ste keer dé start van een nieuw seizoen vol waterpret. In de hallen van Flanders Expo verzamelen de vertegenwoordigers van de meest luxueuze motor- en zeiljachten uit de hele wereld. Van kajuitboot met het comfort van een appartement aan zee, tot de avontuurlijke kano of de hobbelende opblaasboot. Bezoekers kunnen aan boord van deze varende villa’s rondkijken en alle comfort ontdekken. Nergens is de concentratie van ronkende merknamen als X-yachts, Jeanneau, Bavaria en Grand Soleil zeiljachten en Cris *Craft, Cobalt, Bayliner, Four Winns, Galeaon, Bavaria, Monterey, Jeanneau, Quicksilver en vele andere jachtbouwers van kajuitjachten zo groot.

Motor- en zeiljachtenbouwer Jeanneau trekt alle registers open. “Dit Franse merk dat wij vanuit Oostende met Marina Yachting Centre verdelen brengt dit jaar maar liefst 12 nieuwe modellen uit,” zegt zaakvoerder Philippe Royeaux. “We blijven zoals voorheen in de Belgian Boat Show geloven als baken voor de hele dynamiek in deze branche. We gaan dan ook een sterke noviteit tonen; de nieuwe Sun Odyssey 57 die zelfs niet in het salon van Parijs zal te zien zijn.”

Opnieuw zal de keuze aan snelle motorboten uit Amerika, Italië, Frankrijk en ook Scandinavië absoluut compleet zijn. Dat betekent een boottype voor ieder budget. De rente op deze investering wordt dubbel en dwars uitbetaald onder vorm van een ongeëvenaard gevoel van vrijheid, en de mogelijkheid om met gezin, vrienden of kennissen van ultieme quality time kunnen genieten.

Labels

Auteur

  • admin

Comments