Stroming en weerinformatie met Yachtcontrol Lite 2010

Yachtcontrol Lite 2010Vanaf het nieuwe jaar is het software programma Yachtcontrol Lite 2010 verkrijgbaar, met daarin digitale stroming, getijden en GRIB weerinformatie.

Het programma is voorzien van wereldwijde getijdenstations. Kijk hoe laat het waar hoog- of laagwater is, hoe hard het stroomt en pas de reis hierop aan. Stromingspijlen zijn beschikbaar van het gebied Lands End / Brest tot Nordshield en Esbjerg. Door het visualiseren van de stromingspijlen binnen Yachtcontrol Lite wordt duidelijk zichtbaar op welk tijdstip, hoe hard en vanuit welke hoek het stroomt. Yachtcontrol Lite 2010 is verkrijgbaar via Yachtcontrol en haar dealers voor € 50,-.

Download GRIB weerinformatie

Naast de stroming en getijdeninformatie is het mogelijk om, via een internetverbinding, GRIB weerinformatie te downloaden. De GRIB informatie wordt getoond binnen Yachtcontrol Lite.

GRIB

GRIB is een wereldwijde weervoorspelling van de komende 7 dagen. Hierin kunnen gegevens als temperatuur, windkracht, windrichting, neerslag, bewolking, golfrichting en -hoogte weergegeven worden.

http://yachtcontrol.nl

Auteur

  • admin

Comments