Lines4Boats.nl biedt wedstrijdzeilers professionele oplossingen

Lines4Boats.nlVanaf 1 januari 2010 biedt Lines4boats.nl professionele oplossingen aan (wedstrijd) zeilers. Kwalitatieve lijnen met een dikte tot 24 mm zijn simpel online te bestellen en snel leverbaar. Zelf afhalen is ook mogelijk, want Lines4boats.nl heeft een eigen winkel in Heeg. Klanten kunnen daar tevens hun jacht of open boot achterlaten voor de volledige vervanging van het touwwerk. Lines4boats.nl werkt samen met de groothandelaren On Deck en Belship.

"Reguliere watersportwinkels hebben de high performance lijnen in dunnere maten vaak niet of onvoldoende op voorraad", verklaart Ruurd van Wieren het idee achter Lines4boats.nl. Dit ondervond hij zelf als fervent wedstrijdzeiler in de Tornado (o.a. line honours Zwitserleven Ronde om Texel 2004). Van Wieren besloot zijn krachten te bundelen met de jonge webontwerper Roelof Fopma. Fopma runt zijn eigen internetbedrijf en in zijn vrije tijd mag hij ook graag de schoten aantrekken. Dit Friese duo biedt nu samen de oplossing voor de particuliere zeilsport. "We beschikken over de noodzakelijke kennis, waardoor we doelgericht kunnen adviseren", aldus Van Wieren.

Hoogwaardige merken

Lines4boats.nl is leverancier van de hoogwaardige merken Armare ropes, Gottifredi Maffioli, FSE Robline, Marlow en U-rope. Daarnaast levert de webshop de sluitingenlijn van Tylaska. Van Wieren: "Onze focus ligt op touwwerk, maar we sluiten niet uit dat we ons assortiment in de toekomst zullen uitbreiden."

De website geeft per lijnsoort gedetailleerde informatie over de eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. Daarnaast wordt elke lijn duidelijk in beeld gebracht. De betaling geschiedt via iDeal. Lines4boats.nl beschikt over het 'webshop keurmerk', wat voor veiligheid en betrouwbaarheid staat.

www.lines4boats.nl

Auteur

  • admin

Comments